Składniki:
- 3 opakowania Sernik na zimno Gellwe kubek,
- 300ml mleka,
- łyżka kakao,
- 200g świeżych borówek amerykańskich.
Do miski miksera wlać mleko, wsypać serniczki. Miksować około 2 minuty. Do 1/3 masy dodać kakao, wymieszać. Do szklanek nałożyć ciemną warstwę masy, jasną warstwę oraz borówki. Przykryć kolejną warstwą ciemnej masy i resztą jasnej. Udekorować borówkami.
Można podawać od razu.
Smacznego:))
wspaniały deser!
OdpowiedzUsuńzachęcam do wzięcia udziału w konkursie! http://foodmania-przepisy.blogspot.com/2015/08/konkurs-pozegnanie-wakacji-z-owocowym.html
Wygląda apatycznie :-)
OdpowiedzUsuńwyglądają uroczo :)))
OdpowiedzUsuńPyszne serniczki :)
OdpowiedzUsuń