tag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post4437326030082092089..comments2024-03-15T17:52:03.300+01:00Comments on Z miłości do słodkości...: Ciasto cappuccino z kokosową wkładką wg Siostry AnastazjiZ miłości do słodkościhttp://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-43702399523498218422017-03-13T20:14:44.725+01:002017-03-13T20:14:44.725+01:00Kurcze, ciasto idealne dla mnie - połączenie kawy ...Kurcze, ciasto idealne dla mnie - połączenie kawy i kokosa.. Musi smakować nieziemsko :) zobacz więcejhttp://etnocafe.pl/o-kawie/palarnia/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-18744957788875201092017-01-02T13:29:49.685+01:002017-01-02T13:29:49.685+01:00Dziękuję, bardzo się cieszę:) Pozdrawiam ciepło!Dziękuję, bardzo się cieszę:) Pozdrawiam ciepło!Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-85547585634507239212016-12-30T13:59:21.122+01:002016-12-30T13:59:21.122+01:00Robiłam. I jest przepyszne całej rodzinie smakował...Robiłam. I jest przepyszne całej rodzinie smakowało! ☺☺☺Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-64302869375209262602016-08-22T19:50:19.510+02:002016-08-22T19:50:19.510+02:00Kiedy po upieczeniu ciasto jest najsmaczniejsze? C...Kiedy po upieczeniu ciasto jest najsmaczniejsze? Chcę zrobić na piątek do pracy i zastanawiam się, czy lepiej zrobić w czwartek czy może już w środę, żeby "przeszło" smakami :) ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-21341596409639737642016-06-06T12:14:22.454+02:002016-06-06T12:14:22.454+02:00Dziękuje, bardzo się cieszę, że smakowało :) Pozdr...Dziękuje, bardzo się cieszę, że smakowało :) Pozdrawiam Magdaz miłości do słodkościhttp://z-milosci-do-slodkosci.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-21678358559112614292016-06-04T23:20:30.114+02:002016-06-04T23:20:30.114+02:00pyszne ciasteczko :) uzyłam zwykłego cappuccino gd...pyszne ciasteczko :) uzyłam zwykłego cappuccino gdyz nie mam dostepu do w/w , ale i tak jest pyszne, polecam ... pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04987550645034248129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-21804323910971172132016-03-11T20:44:06.785+01:002016-03-11T20:44:06.785+01:00tydzień temu pierwszy raz upieklam to ciacho, dziś...tydzień temu pierwszy raz upieklam to ciacho, dziś powtórka , jest obłednie pyszne, rewelacyjne, cud , miód , mailinkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-45957688983754170272015-11-28T13:06:14.414+01:002015-11-28T13:06:14.414+01:00Ciasto jest MARZENIEM :)
Wiecje nie trzeba dodac.....Ciasto jest MARZENIEM :)<br />Wiecje nie trzeba dodac...<br />DziekujeWiolettahttps://www.blogger.com/profile/17268236157859475817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-847726377050926832015-11-13T16:46:12.322+01:002015-11-13T16:46:12.322+01:00Nie bardzo wiem do czego?? Używałam pudru tylko do...Nie bardzo wiem do czego?? Używałam pudru tylko do warstwy ze śmietaną, tak jak napisałam 2 łyżki. Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-88294204851369967022015-11-12T21:32:59.370+01:002015-11-12T21:32:59.370+01:00Ile dosypac cukru pudru ?Ile dosypac cukru pudru ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-5396951169449267302015-07-06T19:09:24.132+02:002015-07-06T19:09:24.132+02:00Ciasto w ogóle się nie rozwalało, nie wiem w który...Ciasto w ogóle się nie rozwalało, nie wiem w którym miejscu to widać?? Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-78276274422964313632015-07-02T13:57:30.857+02:002015-07-02T13:57:30.857+02:00na zdjęciu widać ze cos rozwala sie to ciasto, dla...na zdjęciu widać ze cos rozwala sie to ciasto, dlaczego?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-62061530445261695352015-01-09T09:30:32.762+01:002015-01-09T09:30:32.762+01:00Oczywiście może być dowolny smak kawy cappuccino :...Oczywiście może być dowolny smak kawy cappuccino :)Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-16739937292928275352015-01-05T00:05:32.114+01:002015-01-05T00:05:32.114+01:00Czy moze byc inna kawa capuccino ,jezeli tak to ja...Czy moze byc inna kawa capuccino ,jezeli tak to jaki smak ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-51833484577846541342014-11-19T08:14:00.629+01:002014-11-19T08:14:00.629+01:00Tak, z termoobiegiem w temp.180st:) Tak, z termoobiegiem w temp.180st:) Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-49368835263459415392014-11-19T08:09:29.129+01:002014-11-19T08:09:29.129+01:00Dziękuje za odpowiedź:) Jeśli włączę termoobieg to...Dziękuje za odpowiedź:) Jeśli włączę termoobieg to powinnam ustawić temp. tak jak w przepisie na 180* czy obniżyć?<br />Dziękuje i pozdrawiam JoasiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-16635169237281910422014-11-18T09:49:21.366+01:002014-11-18T09:49:21.366+01:00Joasiu ja zawsze piekę z termoobiegiem dlatego nie...Joasiu ja zawsze piekę z termoobiegiem dlatego nie rozgrzewam wcześniej piekarnika, jednak jeśli ktoś piecze bez termoobiegu warto wcześniej nagrzać piekarnik. Pozdrawiam Magda:)Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-43104973607768452202014-11-18T07:22:20.489+01:002014-11-18T07:22:20.489+01:00Czy blat kokosowy wkładamy do nagrzanego piekarnik...Czy blat kokosowy wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180* czy piekarnik może być rozgrzewający się (lampka od temperatury jeszcze nie zgaśnie)? Czy używać funkcji termoobiegu?<br />Dziękuje za wskazówki, pozdrawiam<br />JoasiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-53051727925386707592014-09-07T14:56:53.071+02:002014-09-07T14:56:53.071+02:00Do kremu wystarczy kwaśna gęsta 18% w temp pokojow...Do kremu wystarczy kwaśna gęsta 18% w temp pokojowej, zaś na wierzch słodka śmietanka 30% do ubijania i prosto z lodówki! Pozdrawiam:)Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-90229781708635112922014-09-07T13:26:30.661+02:002014-09-07T13:26:30.661+02:00witam.mam pytanie,o jaką chodzi śmietanę słodką cz...witam.mam pytanie,o jaką chodzi śmietanę słodką czy kwaśną gęstą?czy ma być podgrzana czy w tem.pokojowej?dziękuję z góry za odpowiedzAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-6832706099760654322014-04-07T17:59:48.535+02:002014-04-07T17:59:48.535+02:00Bardzo mnie to cieszy:))Bardzo mnie to cieszy:))Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-3689832054914612732014-04-07T14:47:01.767+02:002014-04-07T14:47:01.767+02:00CIASTO SPRAWDZONE, PYCHOTKACIASTO SPRAWDZONE, PYCHOTKAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-90120239489741867252014-02-28T12:07:28.018+01:002014-02-28T12:07:28.018+01:00Dziękuję i naprawdę polecam:)Dziękuję i naprawdę polecam:)Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-26536730869771246172014-02-26T15:47:41.293+01:002014-02-26T15:47:41.293+01:00Kuszące ciacho.Kuszące ciacho.ladylaurahttp://www.myladylaura.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207245352937966789.post-20452273872286642262014-02-26T12:49:29.772+01:002014-02-26T12:49:29.772+01:00wygląda pysznie, lubie takie połączenia smaków:)wygląda pysznie, lubie takie połączenia smaków:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com